Cursussen en opleiding

Reeds vele jaren verzorg ik een vast curriculum onderdeel bij de Hanze Universiteit in Groningen (opleiding ggz-agoog), bij de RINO Amsterdam (Lichaamsgerichte Psychologie Opleiding), bij de RINO-groep (gz-opleiding) en ben ik hoofddocent van de VCT-opleiding aan de Trauma Academie (PAO). Daarnaast verzorg ik lezingen en workshops/ in-company trainingen vanuit het Instituut voor Interpersoonlijke Neurobiologie (IPNB). Zo geef ik bijvoorbeeld ook vanuit IPNB twee keer per jaar een online cursus voor ouders en professionele opvoeders. Mijn passie is om, met alles wat ik door de jaren heen heb geleerd, therapeuten, leraren en ouders te ondersteunen met hun clienten en kinderen.

Voor informatie over opleiding en cursussen in Interpersoonlijke Neurobiologie, kijk op ipnb.nl

AGB-code: 94100702