Supervisie

Supervisie reeksen (25 tot 50 sessies) zijn mogelijk voor psychologen in opleiding tot GZ psycholoog (PIOG), GZ psychologen in opleiding tot specialist klinisch psycholoog (GIOS) of tot psychotherapeut (PIOP), dan wel voor psychiaters in opleiding (AIO). De supervisie betreft het bevorderen van kennis en vaardigheden op het gebied van psychotherapie in het algemeen of meer specifiek van complex trauma en dissociatieve stoornissen bij volwassenen. Aangezien een groot gedeelte van mijn opleiding en werkervaring plaatsvonden in de kinderpsychiatrie en ik daarnaast als docent verbonden was aan de gz-opleiding kind & jeugd, voel ik me ook thuis in het geven van supervisie over de behandeling van jongeren en adolescenten.

Bij aanvang van de supervisie stellen we samen een contract op waarin afspraken worden vastgelegd over de doelen, de duur en kosten van de supervisie. Supervisie in een groep met meerdere supervisanten (3-4) of een incidentele supervisie/consultatie sessie behoort ook tot de mogelijkheden.

Mijn supervisies zijn goedgekeurd door de Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie (NVP) en de Vereniging voor Persoonsgerichte en experiëntiële Psychotherapie (VPeP). Ook geef ik goedgekeurde supervisie ten behoeve van het trauma-opleidingstraject van de Trauma Academie (PAO), de ABP-BVP geaccrediteerde opleiding complex en chronisch trauma in Leuven en de Trauma opleiding in Brussel (BIP). Supervisie wordt eenmaal per kwartaal bij de instelling dan wel bij de supervisant zelf in rekening gebracht.

Eens per 6 weken heb ik intervisie met collega supervisoren. Zo hoop ik, naast de regelmatige nascholing, bij te dragen aan goed supervisorschap.

BIG-gz: 69059164825; BIG-pt: 89059168416