Docent

Renate Geuzinge - docent

Renate Geuzinge

Als psychotherapeut en gz-psycholoog ben ik gespecialiseerd in vroege chronische traumatisering. Dat deed ik vanuit een scholing in meerdere methodes, zoals Cognitieve Gedragstherapie, Groepsdynamica, Persoonsgerichte psychotherapie, Sensorimotor Psychotherapie en EMDR. Van 2010 tot 2013 heb ik me in de Verenigde Staten intensief bezig gehouden met neurowetenschappen in het algemeen en Interpersoonlijke Neurobiologie in het bijzonder. Dit heb ik onder meer gedaan door mij aan te sluiten bij de New York Studie Group of IPNB onder leiding van Dan Siegel. Mijn passie is om, met alles wat ik door de jaren heen heb geleerd, therapeuten, leraren en ouders te ondersteunen met hun clienten en kinderen.

Als docent richt ik mij op het samenbrengen en vertalen van de nieuwste wetenschappelijke concepten zodat deze toegankelijk en bruikbaar worden voor een breed publiek, zowel in het persoonlijke als in het professionele leven.

Lees de interviews met Renate in Metafoor en in het magazine van Celevt. Meer informatie over Renate's loopbaan is te vinden op haar LinkedIn profiel. Kijk ook eens naar de publicatieslijst waarin je boekbesprekingen aantreft over specifieke IPNB gerelateerde boeken.

Renate is beschikbaar voor (online) supervisie. Stuur een mail voor een vrijblijvende afspraak.